Aranđelovac
Bez padavina.
Bez padavina.
18°C
Subjektivno: 20°C
Vlažnost: 100%
Brzina vetra: 1 m/s SSI
 
TO AR

Aква Парк хотела “Извор”

separator
Price
Prevuci dole

Aква Парк хотела “Извор”

per person

Пресецањем врпце председник општине Аранђеловац, мр Влада Гајић, свечано је отворио Аква парк који се простире на 6 хектара.

Највећи аква парк у Србији, који се налази у склопу хотела Извор, за сада може да користи три базена и 12 тобогана дужине 120 и висине до 22 метра, док ће следећу сезону сачекати потпуно опремљен. Преко две хиљаде људи, оних најмлађих а и оних старијих, нестрипљиво је чекало отварање.

“У овом аква парку може да буде присутно од 3 до 5 хиљада људи. То значи да када следеће године буде кренула летња сезона, свакога дана, имаћемо бар 3 хиљаде посетилаца у Аранђеловцу. Тих 3 хиљаде посетилаца пожелеће сигурно да виде нешто у нашем граду, да прошетају, да сврате у неки од оближњих ресторана и кафића и нека свако од тих посетилаца потроши 10 евра дневно, то је 30 000 евра који ће остати у граду и то ће апсолутно подићи нашу привреду”, изјавио је председник Гајић.

Према речима, председника “Алко Групе”, Мирољуба Алексића, у изградњу аква парка уложено је 7 милиона евра, док ће на пролеће цео комплекс са пратећим објектима бити у поптуности завршен, трошкови ће укупно износити око 8,5 милиона евра.

Аква – парк је додатни садржај спа и велнес хотела Извор са пет звездица, који ће сада, новом обогаћеном понудом, утицати много више да Буковичка бања постане пожељно туристичко место за домаће и иностране туристе.

Више информација погледајте овде

Lokacija objekta