Aranđelovac
Bez padavina.
Bez padavina.
17°C
Subjektivno: 18°C
Vlažnost: 40%
Brzina vetra: 3 m/s WNW
 
TO AR

Akva Park hotela „Izvor“

separator
Price
Prevuci dole

Akva Park hotela „Izvor“

per person

Presecanjem vrpce predsednik opštine Aranđelovac, mr Vlada Gajić, svečano je otvorio Akva park koji se prostire na 6 hektara.

Najveći akva park u Srbiji, koji se nalazi u sklopu hotela Izvor, za sada može da koristi tri bazena i 12 tobogana dužine 120 i visine do 22 metra, dok će sledeću sezonu sačekati potpuno opremljen. Preko dve hiljade ljudi, onih najmlađih a i onih starijih, nestripljivo je čekalo otvaranje.

„U ovom akva parku može da bude prisutno od 3 do 5 hiljada ljudi. To znači da kada sledeće godine bude krenula letnja sezona, svakoga dana, imaćemo bar 3 hiljade posetilaca u Aranđelovcu. Tih 3 hiljade posetilaca poželeće sigurno da vide nešto u našem gradu, da prošetaju, da svrate u neki od obližnjih restorana i kafića i neka svako od tih posetilaca potroši 10 evra dnevno, to je 30 000 evra koji će ostati u gradu i to će apsolutno podići našu privredu”, izjavio je predsednik Gajić.

Prema rečima, predsednika “Alko Grupe”, Miroljuba Aleksića, u izgradnju akva parka uloženo je 7 miliona evra, dok će na proleće ceo kompleks sa pratećim objektima biti u poptunosti završen, troškovi će ukupno iznositi oko 8,5 miliona evra.

Akva – park je dodatni sadržaj spa i velnes hotela Izvor sa pet zvezdica, koji će sada, novom obogaćenom ponudom, uticati mnogo više da Bukovička banja postane poželjno turističko mesto za domaće i inostrane turiste.

Više informacija pogledajte ovde

Lokacija objekta