Aranđelovac
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
15°C
Subjektivno: 14°C
Vlažnost: 93%
Brzina vetra: 3 m/s ISI
 
TO AR
Image Alt

Vila Vidikovac

Vila „Vidikovac“ je novoizgrađeni velelepan objekat hotelskog tipa, lociran u Aranđelovcu na obroncima šumovite Bukulje, u očuvanoj prirodi, u tišini listopadne i četinarske šume. Sagrđen je u modernom stilu, ali podseća na „Staro zdanje“ rezidenciju Dinastije Obrenovića.

Od centra grada i parka Bukovičke banje udaljen je 800 m, od Hotela Izvor, koji u svom sastavu ima najveći aqua park i najlepši wellness centar u Srbiji 600m, od Sportsko-rekreativnog centra Ivsport gde su na raspolaganju hala za sportove kao i teniski tereni 500m.

Vila „Vidikovac“ pruža usluge: noćenje sa doručkom, polupansion, pansion, dnevni odmor, meni a la kart, room service, usluge svečanih prijema i ketering.

Vila u svom sastavu sadrži:

– Recepciju
– Restoran sa letnjom baštom
– Hotelske apartmane
– Jednokrevetne i dvokrevetne sobe
– Aperitiv bar
– Vip salon-konferencijsku salu
– Parking

Recepcija je opremljena sa potrebnom signalizacijom i tehnikom, a gostu je na raspolaganju 24h.

Restoran nudi sve vrste restoranskih usluga u terminu od 7-23h. Sa terasom može da ugosti 80 osoba, a na meniju su specijaliteti domaće i internacionalne kuhinje, kao i neka etno jela. Iz restoran sale i otvorene bašte pruža se nezaboravan pogled na zelenilo i panoramu Aranđelovca i Bukovičke banje.

Smeštajni deo Vile „Vidikovac“ je moderno opremljen i sastoji se od dva hotelska apartmana u kome su fizički odvojene dnevna i spavaća soba i šest jednokrevetnih i dvokrevetnih soba, ukupnog kapaciteta 20 ležaja.

Apartmani su sa balkonima i lođama i pogledom na grad, a sadrže: mini bar, telefon, Lcd tv, dvd, wireless internet vezu, klimu, fen, kupatilo sa hidromasažerom.

Sobe su sa pogledom na grad i Bukulju, a sadrže: klimu, telefon, Lcd tv, wireless internet vezu, fen, kupatilo sa hidromasažerom.

Aperitiv bar je lociran u holu na drugom spratu i biće gostima na raspolaganju do 23h.

Vip salon-konferencijska sala je lepo uređen prostor na drugom spratu vile sa kapacitetom od 30 mesta, namenjen poslovnim ljudima i za svečane prijeme.

Vila „Vidikovac“ poseduje sopstveni parking.

Info

Kontakt:
Adresa: Josifa Pančića 97, 34300 Aranđelovac
Tel. 034/ 6713 344; 034/ 6701 701; 064/ 2277534