Aranđelovac
Uglavnom bez padavina.
Uglavnom bez padavina.
17°C
Subjektivno: 18°C
Vlažnost: 80%
Brzina vetra: 1 m/s I
 
TO AR
Image Alt

Vila Aleksandar

Villa Aleksandar je smeštena u jednom od najlepših krajeva šumadije, u blizini magistralnih puteva, na svega 65 km od beograda, a opet tako izdvojena i ušuškana u miru orašačkih brežuljaka.

Smeštaj ( 21 smeštajna jedinica i 4 bungalova ) u villi aleksandar odiše komforom i savršeno je opremljen za ugodan odmor. Svaka soba sadrži mini bar, televizor, telefon, sef, internet priključak.

Villa Aleksandar sadrži i konferencijsku salu opremljenu a/v opremom, prpjektorom, platnom, sadrži i flip chart, whiteboard, flomastere, stolove i stolice, kapaciteta za 40 osoba. Ima izlaz na terasu gde se mogu poslužiti kafe pauze, a neposredno prirodno okruženje pruža odmor i predah, kao i preko potrebnu pozitivnu energiju.

Uživanje upotpunjuje i vajat, koji pored gostoprimstva i tople šumadijske dobrodošlice nudi širok spektar specijaliteta domaće kuhinje u kojima će uživati i najveći ljubitelji hrane.

U našem etno restoranu možete organizovati venčanja, proslave, razne svečanosti kapaciteta do 165 mesta.

U duhu tradicije i crkvenih običaja venčanje možete obaviti na kompleksu Ville Aleksandar u crkvi sv. Joanikije. Idealno mesto za trenutke koji nam zauvek ostaju u sećanju!

U vrelim letnjim danima naše preporuke su otvoreni bazeni. U luksuzno opremljenom ambijentu, pravo uživanje su otvoreni bar u velikom bazenu, kao i tobogan u dečijem. Za prave hedoniste pružamo i mogućnost organizovanja noćnog kupanja.

Gostima su na raspolaganju sportski tereni za košarku, tenis, mali fudbal i rukomet.

Info

Adresa: Gajevački put bb Orašac – Aranđelovac
Tel: + 381 (0)34 6709 601; 034 6709 600; + 381 (0)66 6709 600

Web adresa: www.aleksandarwellness.rs