Aranđelovac
Uglavnom oblačno.
Uglavnom oblačno.
17°C
Subjektivno: 17°C
Vlažnost: 81%
Brzina vetra: 3 m/s ISI
 
TO AR

Turistička Organizacija Aranđelovac

PREDPREMIJERA PREDSTAVE „NEKA BUDE ŠTA BUDE“

Najavljujemo prvo, predpremijerno pozorišno izvođenje nove komedije „Neka bude šta bude“. Dvorana Park, 23. februar od 19 časova. Molimo da karte rezervišete na vreme!
O predstavi: Topla, ljudska priča o dvoje supružnika koji već dugo pokušavaju da obezbede potomstvo uz sve peripetije koje snalaze naše „male ljude“, sažeta je u ovu komediju tipa duodrame. Ovo je komedija, na momente urnebesna, ali i komad koji obiluje emotvinim životnim i dramskim momentima.
Protagonisti ove predstave su Sandra Bugarski, glumica Beogradskog dramskog pozorišta i Vladan Savić, glumac Pozorišta na Terazijama. Tekst i režiju potpisuje Vladan Savić, saradnici na tekstu su Saša Simonović i Anica Garić, scenografija Tanja Žiropađa.
Beogradska premijera predstave „Neka bude šta bude“ je 6. marta 2021. u Akademiji 28 u Beogradu, dok će prvo predpremijerno igranje biti izvedeno u našoj Dvorani Park 23. februara od 19 časova. Cena pojedinačne ulaznice je 500 dinara, a karte se mogu kupiti ili rezervisati svakog radnog dana od 8 do 20 časova na našoj biletarnici u holu.
Napomena: Prilikom realizacije kulturnih događaja, primenjuju se odredbe iz Uredbe o borbi protiv Kovid-a 19 o obaveznom razmaku, nošenju zaštitinih maski i dezinfekcije.

Leave a Reply