VILLA ALEKSANDAR JE SMEŠTENA U JEDNOM OD NAJLEPŠIH KRAJEVA ŠUMADIJE, U BLIZINI MAGISTRALNIH PUTEVA, NA SVEGA 65 KM OD BEOGRADA, A OPET TAKO IZDVOJENA I UŠUŠKANA U MIRU ORAŠAČKIH BREŽULJAKA.

SMEŠTAJ ( 21 SMEŠTAJNA JEDINICA I 4 BUNGALOVA ) U VILLI ALEKSANDAR ODIŠE KOMFOROM I SAVRŠENO JE OPREMLJEN ZA UGODAN ODMOR. SVAKA SOBA SADRŽI MINI BAR, TELEVIZOR, TELEFON, SEF, INTERNET PRIKLJUČAK.

VILLA ALEKSANDAR SADRŽI I KONFERENCIJSKU SALU OPREMLJENU A/V OPREMOM, PRPJEKTOROM, PLATNOM, SADRŽI I FLIP CHART, WHITEBOARD, FLOMASTERE, STOLOVE I STOLICE, KAPACITETA ZA 40 OSOBA. IMA IZLAZ NA TERASU GDE SE MOGU POSLUŽITI KAFE PAUZE, A NEPOSREDNO PRIRODNO OKRUŽENJE PRUŽA ODMOR I PREDAH, KAO I PREKO POTREBNU POZITIVNU ENERGIJU.

UŽIVANJE UPOTPUNJUJE I VAJAT, KOJI PORED GOSTOPRIMSTVA I TOPLE ŠUMADIJSKE DOBRODOŠLICE NUDI ŠIROK SPEKTAR SPECIJALITETA DOMAĆE KUHINJE U KOJIMA ĆE UŽIVATI I NAJVEĆI LJUBITELJI HRANE.

U NAŠEM ETNO RESTORANU MOŽETE ORGANIZOVATI VENČANJA, PROSLAVE, RAZNE SVEČANOSTI KAPACITETA DO 165 MESTA.

U DUHU TRADICIJE I CRKVENIH OBIČAJA VENČANJE MOŽETE OBAVITI NA KOMPLEKSU VILLE ALEKSANDAR U CRKVI SV. JOANIKIJE. IDEALNO MESTO ZA TRENUTKE KOJI NAM ZAUVEK OSTAJU U SEĆANJU!

U VRELIM LETNJIM DANIMA NAŠE PREPORUKE SU OTVORENI BAZENI. U LUKSUZNO OPREMLJENOM AMBIJENTU, PRAVO UŽIVANJE SU OTVORENI BAR U VELIKOM BAZENU, KAO I TOBOGAN U DEČIJEM. ZA PRAVE HEDONISTE PRUŽAMO I MOGUĆNOST ORGANIZOVANJA NOĆNOG KUPANJA.

GOSTIMA SU NA RASPOLAGANJU SPORTSKI TERENI ZA KOŠARKU, TENIS, MALI FUDBAL I RUKOMET.

GAJEVAČKI PUT BB ORAŠAC – ARANĐELOVAC

tel: + 381 (0)34 6709 601; 034 6709 600; + 381 (0)66 6709 600

e- mail:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

web adresa: www.aleksandarwellness.rs