Luksuzan hotel “Izvor” je kongresno SPA & wellness resort hotelsko zdanje koje se prostire na preko 32.000 m2 i u kome u isto vreme može da boravi oko 3.500 gostiju!

Garni hotel “Kruna” se nalazi na ulazu u Aranđelovac. Otvoren je 1. juna 2008. godine. Hotel ima 12 soba sa 30 ležaja i restoran kapaciteta 600 mesta. Sobe su opremljene modernim nameštajem i tehničkim uređajima, uz Internet, plazma - televizore, tuš - masažere u kupatilima, mini bar, sef...

Vila „Vidikovac“ je novoizgrađeni velelepan objekat hotelskog tipa, lociran u Aranđelovcu na obroncima šumovite Bukulje, u očuvanoj prirodi, u tišini listopadne i četinarske šume. Sagrđen je u modernom stilu, ali podseća na „Staro zdanje“ rezidenciju Dinastije Obrenovića.

VILLA ALEKSANDAR JE SMEŠTENA U JEDNOM OD NAJLEPŠIH KRAJEVA ŠUMADIJE, U BLIZINI MAGISTRALNIH PUTEVA, NA SVEGA 65 KM OD BEOGRADA, A OPET TAKO IZDVOJENA I UŠUŠKANA U MIRU ORAŠAČKIH BREŽULJAKA.

Vila Sokol sa nalazi u Seničanima, delu Aranđelovca koji se naslanja na park Bukovičke banje. Vila ima 5 apartmana, ukupno 20 ležajeva.