Turistička organizacija Aranđelovca je, u okviru Udruženja banja, zakupila 26 m2 sajamskog prostora za predstavljanje objedinjene turističke ponude Aranđelovca.

Udruženje banja Srbije, koje okuplja sva banjska i klimatska mesta Srbije, na 44. međunarodnom sajmu turizma u Novom Sadu predstaviće preko 30 izlagača iz dvadesetak banja i klimatskih mesta Srbije, a pored banjskih destinacija, i zdravstvenih ustanova u banjama, svoju ponudu promovisaće i planinski centri i turističke organizacije gradova i opština koje nude klimatska mesta, kao i razne vrste turizma poput kulturno – istorijskog, manifestacionog i seoskog.

U okviru Udruženja banja predstaviće se Sokobanja, Vrnjačka i Niška banja, Ivanjica, Gamzigradska, Ribarska, Prolom i Lukovska Banja, Bukovička, Atomska, Vrdnik, Bujanovačka, Sijarinska i Vranjska banja, kao i Turističke organizacije Kraljeva, Smedereva, Raške,Niša, Aranđelovca i Brusa.

Na sajmu će izlagači osim cena za jesen/zimu 2011. godine predstaviti nove medicinske i relaksacione programe koji su u primeni u našim banjama i klimatskim centrima, kao i nove načine podizanja standarda i usklađivanja sa savremenim svetskim tokovima, a sve u cilju razvijanja procesa prevencije, lečenja i rehabilitacije.